April'11

 
Kom till kanten
Vi kan inte, vi är rädda
Kom till kanten
Vi kan inte, Vi kommer att falla.
Kom till kanten
Och de kom
Och han knuffade dem
Och de flög"
[Guillaume Apollinaire]
 
Det är vid kanten av vår bekvämlighetszon vi föds på nytt. Det är när vi går utanför våra begränsningar som vi kan Skapa något nytt. Det är våra begränsningar som hindrar oss att vara vårt Högsta, Sanna Jag.
 
All min verksamhet syftar till att stödja de som vill ta makten över sitt liv och leva utan begränsningar. Just nu har jag få evenemang och konsultationer. I stället använder jag min tid för skrivande som syftar till att inspirera på resan hem. Lite av det jag skriver kan du läsa på min blogg: Heartflow
Även om jag inte själv arangerar så mycket evenemang är jag alltid öppen för förfrågningar.

Välkommen på glödvandring!
 
 
Föreställ dig en vårkväll vid Vramsåns strand, långt från samhällen och trafik. Musiken har tystnat, det enda som hörs är ljudet från vattnet och en näktergals sång. framför dig ser du glöden gnistra som en stjärn-himmel, ovanför dig syns den ljusa nattens första stjärnor. Du mår bra! Kanske känner du stillhet och frid, kanske glädje, stolthet och eufori.
 
För en stund sedan var du helt närvarande i dig själv. du stod där framför glöden och lyssnade på ditt sanna jag, du hörde ett "JAAAA!" som fick hela din kropp att slappna av, och så gick du över glöden med trygga steg, det kändes som att gå på en varm solbelyst strand. varmt, mjukt och behagligt.
 
Tidigare hade du kanske stått framför samma glöd, spänd i kroppen utav rädsla, inga av dina tankar kunde få den att slappna av. Du lyssnade på din kropp och bestämde dig för att inte gå, då upplevde du samma avslappning i kroppen och stolt över dig själv gick du vidare runt glödbädden.
 
Det är så det funkar. När vi är sanna mot oss själva, då fylls vi utav frid och stolthet. Vi är trygga och mår bra.
 
Enbart du kan bestämma om och när du ska gå över glöden, enbart du kan veta när det är rätt för dig. Det är ditt ansvar. Så funkar det också med allt annat i livet. Enbart du kan bestämma vad och när du ska göra ngt. Enbart du kan veta vad som är rätt för dig, vad du mår bra av. Du är den enda som kan ta det beslutet.
 
Jag vill bjuda in dig till ett glödvandrings-seminarium som handlar om detta. Att ta makten över ditt mående, dina känslor och ditt liv. Vi behöver aldrig vara offer eller styras av någonting, vi kan själv bestämma hur vi vill leva vårt liv, hur vi vill må. Kanske kan vi inte i varje stund bestämma hur vi HAR det, men hur vi TAR det är det alltid vi själva som bestämmer.
Plats: Mötesforum Futura i Gringelstad utanför Kristianstad, Skåne
(vägbeskrivning erhålles efter anmälan)
Datum: Den 14/5 kl 19.00
Pris: 500kr/person (inkl moms)
Kom 3 eller flera för 400kr/person
Anmälan och Info: sigfridp@svarta-tavlan.se
tfn 0708-12 84 16
Anmälan senast den:10/5
 

I Glädje och Tacksamhet

Välkomna!
Sigge


Kontakt
 
Sigge, Foto: anki Hästesko
Sigfrid Pettersson
Vill du veta mer, göra en EQ-process eller NLP-process, delta på en glödvandring, trumresa eller utesittning, se eller köpa konst, är du välkommen att kontakta mig.
E-mail:    sigfridp@svarta-tavlan.se
Telefon:    0708-128416
Hemsida:    www.svarta-tavlan.se
 
Hela världen är till för dig!
 
Jag är naturligtvis väldigt tacksam om du vidarebefodrar detta nyhetsbrev till andra som du tror kan vara intresserade.

Klicka här om du vill prenumerera på nyhetsbrevet!
Se tidigare nyhetsbrev