Här slumpas en övning, meditation eller inspirationstext, varje gång du klickar på "Inspiration" Håll till godo!

Dröm ditt eget drömliv.

För att kunna uppleva ngt måste vi kunna föreställa oss det.

Varje sekund bombarderas vi med en oändlig mängd information. hjärnan processar ca 400 miljarder bitar information per sekund, men vi blir bara medvetna om ca 2000 bitar info per sekund.

Den del av informationen som vi blir medvetna om är hela tiden det vi känner igen, antingen från vår erfarenhet eller från vår inre värld, något annat kan vi inte uppleva. Därför blir det vi upplever också vanligtvis en upprepning av det vi upplevde igår. Alternativet till detta ständiga upprepande av gårdagen är ofta att gå omkring och oroa sig för morgondagen, och vad kommer vi att uppleva då!

Men om meningen med livet vore att vi skulle gå omkring och spela upp repriser så hade vi varit skapta som kopieringsapparater. Genom att använda vår fantasi kan vi skapa nya erfarenheter i vår inre värld och därmed göra dom möjliga.

Hur kan vi t ex uppleva kärlek om det är ngt vi aldrig upplevt? Hur känns kärlek för dig? Leta i minnet efter tillfällen då du helt eller delvis varit i kontakt med kärleken. Kanske visar det sig att du ibland upplevt mer kärlek än du tror, kanske kan du lägga ett pussel av dina erfarenheter av kärlek och skapa din drömkärlek. Får du inte ihop ngn bra bild, skapa fritt! Skapa din egen bild av smaken av choklad som smälter på tungan, försommarsolen som värmer din hud, känslan du hade då du lekte som barn.... Klipp och klistra ihop din egen drömkärlek.

Gör på samma sätt med pengar, jobb, hälsa eller vad du känner att du behöver manifestera i ditt liv.

Skicka feedback!

Register